visning i sthlm, bruddag i skolan mm...

 
I helgen var jag på sassoon visning i sthlm, var jätte ql. men känndes lite meningslöst för de var i stortsett samma saker som de visade som jag, Lovisa & Anna var på kurs i för ngra veckor sen.. hm.. men ql ändå o se de. 
synd bara att man höll på att somna hela tiden pga av att man blev väkt typ 6 imorse av 2 goa ungar som vill leka med en haha, smällar man får lov att ta;)


   




Mormor har blivit 65år nu, så vart o grattat henne med under veckan.
hon fick ögonfrans färg och permanat plus ngra slingor i håret av mej i present=)



igår hade vi bruddag. det menas med att vi hade prov i bruduppsättning och skulle göra "riktiga" bruduppsättningar på levande modeller, samt sminka dem.. så tog med syrran som glatt ställde upp oc gjorde henne vacker..
var himla ql att göra sånt i skolan, ql med lite om växling lixom =P


     


hemma i rämmen just nu, blir falun hela helgen nu.. suck... vill vara hemma, vill inte upp!!

många tankar som far runt, varför kmr de nu lixom, fattar noll!


image10
måste ju avsluta med en blld på mej haha;)


veckan..

jupp värsta trött är jag idag.. höll mig vake för att få se 6in the city igår, det e så grymt bra!! love it! ;D hade tvätttid igår, fick istortsett allt tvättat så de va skönt:)

helgen... ja den var otroligt lugn, gjorde fan nästan inget, hade inte ens tv att se på i nya lägenheten så höll på att dö av tristehet haha;) kom torsda kväll, lena & robin möte upp oss i lägenheten. den var stor tom och mörk, fanns knappt lampor.. haha men tror de kan bli bra när ja och lovisa fått i ordning i den:) men ett minus är att hon och jag har lite okia smaker.. de vill säga att ja vill ju helst ha så stil rent som möjligt typ svart och vitt, snygga och stil enliga möbler. har heller för få möbler än fula... lovisa är mer åt det indiska hålle om ja säger så, visst de kan va fint men blir lätt för flum för mej men får väl funka iaf ett tag... hon kmr ju ändå bo där mer än mig så... fredan hade man körlektion gick super=) sen vart de praktik där man knappt gjorde ngt, hade bara två klippkunder på slutet, höll på att klippa av mig skinet på tummen helt, blödde fan massa!!:/ stackars kille ja klippte haha, han bara "gick de verkligen bra?" o va helt vit i ansiktet haha..=) sen på kvällen kom lovisa med sin mamma, pappa och hon kom bra överens verka de som stod o pratade massage hela tiden haha medans jag o lovisa plockade lite.. sen kom robin och vi två drog till etage för att se jimmy, han var med på en uttagning till åretsman 07hehe, anna book var "värd" för kvällen och såg markolio i folkmängden, han var värsta kort haha;) lördan trodde ja att jag skulle haft prktik men blev inget för ingen var där så gjorde en balfrisyr och gick på stan istället.. handla lit:P sen hem och sov i över 2 h innan pappa kom, o vi käka. sen var ja te jennie en sväng fick inflyttnings present av henna, hanna och sandra. yack så mkt! =D träffa jimmy där en sväng innan jag drog hem, men fick inte sova ngt alls typ. pratatde i flera timmar med en person, blev besviken på den faktiskt trodde inte den var en sån person..! sen när man lagt på och trodde man skulle få sova ringde johan o vílle stri, han va så full att han somna när vi prata haha.. sönda var ja med jennie o pratade av mej var massa skönt. sen övningskörde man hem...=)

o imåndas klippte man magnus.. va länge sen man sågs, kändes inte ens spänt med tanke på allt som vart mellan oss, skönt att kunna va vänner nu iaf=)

falun till helgen med, har iaf tv nu, sen på lördan blir de sthlm o sönda visning för sasoon, ska bli sååå himla ql att se den, längtar så! =D



ikväll sak man sova hos lollo för första gången sen hon flytta hitt, ska bleka utväxen äntligen!! =P



men men hade bäst! Puss

Snö & Kallt- Gillas Inte!

Gud så kallt de e ute nu, jag övningskörde ner till lesjöfos idag för bror skulle ner. Massa spänd var jag med tanke på att de e snö (tro det el ej) och halkigt ute, första gången jag kört i sånt underlag. Men gick prima =P
Seh letade jag och mor grejer som jag kan ta med upp till Falun på Torsdag el Fredag beroende på pappa...
Ska ju få tillgång till lägenhete jag & Lovisa fått=) Vi ska dela på en stor 2a, som är 67kvm, (skulle från början bara fåtten på 42kvm) den har stor klädkammare, stort kök & badrum, uteplats som ja fattade och ligger jätte Centralt smat enormt nära salongen.. Kan inte bli bättre heheh ;D ska bli ql att se med egna ögon nu te veckan hur den ser ut längtar verkligen hehe:P Men hittade lite tallrikar och glas och sånt som ja kunde ta, ska koll mer på möblerna imon, var så kallt så ja och mor höll på att frysa ihjäll! haha ;) men kan inte dra upp för mkt  den här gången för pappasen ska ha med syrransa moped som de va massa fel på tillbka till återförsäljaren och få en ny så blir lite trångt att ta med massa möbler då, men min säng ska med iaf!! =)

Missade för övrigt öppethus idag - SKÖNT!
Inte avis på er som var där iaf, men hade inte orkat heller med tanke på att ja varit sjuk och inte orkar så mkt än...
det enda som e lite tråkigt är att man missar klassfesten som man förengångs skull tänkte gå på i kristinehamn ikväll, men får la bli en annan gång:)

nu ska jag ner och kolla grejerna na vi tog in fall det är ngt att ha nu,
 och sörja över all snö som finns! Hatar vintern och dess innehåll!!!!




image4
se så mysigt med värmen hehe;)


sjuk-passande el inte..?

Mm,  f-n sjuk är alltid skit tkr ja, även om det har vissa fördelar med sej..:S
Varit sjuk sen i tisdags ef. Fick värsta uttskällningen när ja åkte hem för att ja inte mådde så bra och orkade vara kvar på hans lektion inför alla ettor, sjukt el hur!!! jag har fann inte en enda dags frånvaro annars o när ja väl blir sjuk då får man skäll!! Han vet inte att ja brukar gå till skolan även om ja inte är så värst pigg, bara för att det inte ska bli samma visa som mina andra år när ja va sjuk till och från hela tiden, inget ja kunde rå för heller men, de är ju halsen min som är felet =S. men men
Har haft lillsyrran hos mej sen i måndas kväll till igår.Hhon har haft praktik på Filipstads blomsterhandel, så jag lät henne bo hos mej.. Tur var väl de, då hade ja ngn som jag kunde fösa med när hon kom hem haha, nej då så illa var jag inte mot henne, hon fick fixa maten bara för ja har inte orkat upp ur sängen förens igår, haft ont i hela kroppen  o massa feber oskit.. men lite bättre nu iaf.. tråkigt att va sjuk nu för jag skulle ha sovit hos Louise inatt till imon o sen gått till vårt Öppethus tillsammans,och sen haft klassfest med klassen. men måste bli en annan gång när jag mår bättre, får se om ja orkar mej till öppethus imon iaf. men ja vet inte.. )=
rolig vecka man haft va;)

lite skoj har jag oxå att berätta oxå, helgen var rolig, av de ja mins,var först hos Mats sen blev de Hotelle och hem.. tappa min mobil då oxå, men fick tillbaka den på söndan när ja och lojsan gick te hotelle och fråga efter den =) tur var väl iaf=)
image3

Seg & skön vecka

Mm har varit västa sköna och lata veckan nu när man haft lov. Har inte alls gjort mkt, var te karlsatd en dag med syrran o handla, har klippt och färgat ngr st bara, annars har jag legat hemma hos mamma och pappa sen i söndas och degat haha, men har varit super skönt, känner mej så utvilad iaf! =D

Idag har jag jobbat i Kisoken i lesjöfors, (igår)
länge sen sist de...men lite drygt att sitta instängd i en liten "kur" (el vad jag sak kalla de) en hel dag.. tvn funkade inte så har sett 3-4 filmer idag, så e skapligt trött på film just nu haha ;)

Imon (idag) blir de inflyttningsfest hos mats, sak bli ql. ska egentligen va utklädd men har inget att klä ut mej i som ja vill ha och pallar att ha påmej;) så får klä ut mej till mig sj tror jag hahaha ;D


image1


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0