fredagkväll

Haft en helt ok dag.. köpte mej en ny paryklänning och lösögonfransar=P
nu fixar jag lax och ris medans jag väntar på att martin ska komma=) får tillsut en kväll med han, var ett tag sen, så ska bli nice=)

fy va hemskt med snö by the way, bara blött och slask nu=S men men inget att göra åt...

oh my good

Vaknar upp med snö ut.. Urk!!!!! =S Vaknade vid sex av att de skrappade utanför fönstret trodde jag inbillade mej eftersom det lät som en snöplog men icke hörde rätt.. FY jag gillar verkligen inte snö!
Och jag som skulle inviga cykeln till jobbet idag, går ju inte nu juh.. hm...

nej nu ska jag käka frulle och försköka hitta varma kläder att gå ut i sen...

Torsdag

Blev en bra dag på eftermiddagen..=)
Först så får man träffa den goa bruden Anna & sen en lika go Hannna=) Fixade ju Annas hår och då dök hanna upp som lite sällskap=) efter att de gått fick ja en inpuls ide och fixade mej en rosa/röd slinga =D blev helt ok fast vet inte om jag trivs så great i den än haha=P bilder kmr senare...
sen blev de yoga liftade med lena och fick då detsutom träffa jennie=) den enda jag inte fått sett är martin och de kmr jah inte heller få ikväll.. men men jag överlever som alltid..=) har vant mej tror jag med att han typ aldrig är här nu för tiden, föutom ngn enstaka gång för att sova då och då.. men idag är jag inte bitter över det inte, ikväll är jag på strålande humör och längtar till sängen då jag får ha hela den för mig sj, slipper trängas och får ha mitt täke ifred osv haha.. ;)

tror inte jag åker hem imon, verkade som om jag tillsut ska få ha en kväll med martin och det är inte ofta alls nu för tiden man får de inte.. så bäst att ta vara på de kanske..=)

nej nu ska jag kolla klart på medium sen blir de sängen=)

ny dag.

nya förutsättningar.
får se ur knäpp man blir idag då.. förstår inte hur jag bara kan tappa mitt humör så där?? hade inte hänt ngt lixom, jag blev bara helt plötsligt neg och mådde piss...=S
men som sagt ny dag, nya förutsättningar får se hur dagen blir, har iaf yogan ikväll att se fram emot. sen blir hem och sova... måste hitta ngn mer sysselsättning att göra än bara yogan, för mitt liv betsår av jobb,hem och äta och  sova, besök av martin ngn gång ibland bara lixom. tror att det är därför jag är så här... Bodde man i värmland nu så hade man folk som fick en ut o gå, te kvällar med skit snack , sällskap när man t.o.m bara ser på serier osv. nu går jag hem till en tom lägenhet äter min mat i min ensamhet, har man tur så kommer han sen lixom så att man får sov sällskap, men jag vet inte om det e de duger längre, att det är de som får mig att bli så tillsammans med min hemlängtan... jag vet varken ut el in längre, det enda jag vet är att jag kan inte hade så här längre, att jag helt plötsligt blir skit sur och ledesen.. nej måste ta tag i allt men frågan är hur och var ska jag börja lixom??
Just  nu är jag inget neg alls bara fundersam på varför jag blir så där pain in the as jobbig nästan varje dag nu... hm...




åter igen

Nu sitter jag här neg igen.. Nu är det inte ens ngn som sagt ngt dumt. Jag blev bara helt jävla plötsligt neg. jag orkar inte ha sånt här humör längre ena stunden e jag hur glad som helst och andra sitter jag och gråter.. vad är det för jävla fel på mej??? varför kan jag inte vara så som jag var i sommras och tidigare för, jag orkar snart inte mer.. Var så j-la lycklig och glad i sommras nu är allt kasst. jag gillar inte ens mig sj längre, och hur ska då en anna person kunna tka om mig då.. Jag bara undrar......
jag har tvivel som jag inte vill ha, har släppt mina förväntningar för jag blir bara besviken (för inget som jag ens har rätt till att vara) om och om igen nästan var och varannan dag blir jag det.. jag känner mej värdelös nu för tiden, känns som om jag inte duger till längre, att man bara är ngt man fördriver tiden med.. Jag har börjat stänga vänner och vissa ute, jag berättar inte allt längre så som jag gjort, för vissa av de förstår mej ändå inte. testar och ser fall vissa bryr sej, än så länge gör de inte det..
som det känns nu vill jag ta mitt pick och pack och dra och lämna vissa personer bakom mig, bara lämna allt som känns tungt och fokusera mig på ngt nytt, slippa må och känna mej så j-la värdelös och ouppskattad.. Men jag har underbara vänner här, så ni ska Inte ta åt er, er gillar & diggar jag. Ni piggar upp i mitt mörker nu, ni e nog de enda just nu som klara av att gör mej gladare<3

funderar dock på att svika er i helgen.. Funderar på att rymma hem till mor& far och bara gömma mig hos dem.. Känns som om jag behöver det. men som sagt jag bara FUNDERAR kan behöva att ha roligt med.. så får se hur morgondagen blir, blir jag lika neg som nu drar jag på freda o kmr inte tebax förens jag helgens slut el nästa veckas början. ändå ingen som kmr sakna mig den tiden.. fdörutom ni då kanske=)

onsdag

Sitter helt matt i soffan haha=)
Haft en bra dag=) blev bjuden på kina av pappsen käkade med han o lina=P
De kom förövrigt igår kväll och hälsade på mej, fixade siss hår osv=) fick mig en fungerande cykel så måste pina ut till lövenviks med lenas ngn dag framöver=)
synd att de bara stannade en dag men men tkt det var nice att de kom den stund de kom iaf!<3

imon har man bara en inbokad än så länge, men som tur e är det ju Ivars, ska bli ql o träf´fa dej tjejen!! =D

God morgon!

Sitter & väntar på att Elin Kling ska dycka uppi vakna med the vocie=)
tydligen försov hon sig haha hon är inter mer än männskilg =)

Idag som det verkar kmr siss=D
lite smått stressad över att jag inte hunnit städa ngt än=S men men hon får ta et haha;)

asså mitt humör går verkligen upp och ner. belv skit sur igår på M. Han måste trötta på mej snart när jag aldrig kan vara på bra humör.. sorry förstår inte varför jag inte kan vara glad längre.... Jag vill vara glad..

ibland har jag dumma funderingar, tänker inte gå in på de heller ngt mer men de e dumma och uppgivande e med i bilden...


bra start..

på en förhoppningsvis good vecka=) Har haft så gott som fullt upp idag! =D
Inte ens dina kommentarer fick min dag dålig.. försöker stänga av och idag funkade de=P

just nu städar jag, tvättar och har precis käkat lite pytt i panna. så jag har fullt upp.. men måste få det hyfsat bra om pappasen kmr med siss imon=)

nej dags att ta tag i diksen kansken..

<3

återigen..

Sitter fortfarande och myser för mig sj, kmr få fotrsätta göra det sj reste av kvällen..
kollar på one tree hill, ägaren till lägenheten var nyss här och hämtade sin post.. tur at man han att slängga ihop alla kläder som låg utspridda överallt=P
jag ska försöka göra som martin, bara vara och inte tänka så mkt haha.. ta det som kmr osv verkar ju funka bra för han, då måste de ju funka för mej med kanske?=)


söndag= skön dag!!

Enda dagen på hela veckan då jag är LEDIG.. jag får sitta i min pjamas hela dagen fall jag vill och bara ta det chill=P
Vilket jag gör och ska forsätta med idag=D
Jag har kommit på att det är veckans bästa dag, o alla ni som klagar på den tänk, det e ju enda dag då man inte har en massa måste då du kan med all rätt sitta inne en heldag utan samvete . för du måste inte jobba, shopa, el gå ut osv du kan bara at de så lungt som du vill=) O love Söndagar!!!

sitter och kollar på uggly betty samtidigt som jag lyssnar på "glad" musik=) Jag mår bra idag, förutom en viss okomma jag fick i natt... gillar inte att sitta idag kan jag säga.. var lite läbbigt inatt när de hände men sånt kan hända och ont som f-n gör det vill jag lova.. Men hade de jätte mysigt innan, I Iike it <3  ;D jag blev inte urflippad igår, men lite toffel har jag kommit på mig med att vara dock haha men vad gör man inte för den man tkr om...;) även om jag skäller ibland så tkr jag om dig ändå haha.. Längtar inte tills imon... börjar halv nio för har en kund då o sen värsta luckan på jobbet, vilket suger med tänke på att det e måndag fm... hm... får förska hålla mej sysselsatt..

Siss kmr du upp ngt och hälsar på mej? =D Vill ha lite av familj här tomt utan er där hemma <3

hade ql hos jennie igår med fasten jag var lite matt haha, testade att gå in på harry´s kom inte in-.. Suck.. Men  nu har jag testat iaf och kmr definitivt inte testa igen förens jag har åldern inne.. lite för pinsamt tkr jag.. då kan man ju gå till ställen där man kommer in utan att försökafjäska sig till det


I have to be stronger!! kan inte låta dumma människor bryta ner mej.. ska förska ta tag i allt!!

..

Var tog mitt glad humör vägen? jag har inte lust med ngt, sitter t.om o stor tjuter så neg är jag..
men Hanna & jennie jag lovar ska förska rycka upp mig nu o le ikväll, har ju lovat er=)
tur de annars så skulle jag sitta här hemma jag(datafjortisen/datanörden) och tka synd om mig sj och grina lite till haha för sån e jag jag gillar tydligen att tka synd o mig sj... roligt ? Ja vet.. =S det jag egenltgen skulle vilja är att vara hemma i rämmen hos päronen sitta i deras soffa el ngt iúnder en filt och umgås med dem<3 bara känna att de finns i min närhet sådär som man behöver ibland. jag håller med pappa, blir jag inte att må bättre snart så får jag söka mej vidare... men inget jag egentligen vill men... får se om de slutar hålla på så mot mej som sagt sen får vi se vad som händer...

har tagit bort ditt nr, ska lägga min telefon långt bort åt helvet.. vill du mig ngt för du höra av dej, jag hör tydligen av mig för mkt enligt folk.. vilket jag inte gör. jag hör i stort sett aldrig av mej först men men... Så hörs vi inget e de det ditt problem inte mitt..

Nej dags att rycka upp sig o få tårarana att SLUTA rinna så man kna sminka sig och ge sig iväg;)

by the way shopade idag igen (vilken förvåning), gjorde värsta fynden köpte en gosig kofta, en grå stor tshirt och ett linne för bara 127 sammanlagt på gina=P sen ett par efter längtade skinhanskar från hm =)

tack....

Sitter & bränner ner låtar till ikväll=)

 Är irreterad igen, varför hålla på så för mot mej, vad har jag egentligen gjort för era påhopp??? De enda jag vet är att jag inte förtjänar allt.. Sen blir man ju fundersam över varför de gör så , vad säg egentligen om mig för att de ska bete sig så?? Ska förska få bort de här ur mitt system, men är jävligt svårt.....


blir det en sån här helg igen dör jag!!! Då flyttar jag fan hem igen och skiter i allt, Inklusive dig.... förstätter dey så här är får de bli så, de e inte ens värt att jag ska må så här.. bli ner tryckt om och om igen, ingen pallar det i längden.......


ne nu ska jag laga mej mat och försöka komma på ett sätt för att släppa det ikväll, vill le och vara glad ikväll iaf.....

suck...

Scandic ska bygga om och då kmr det inte att finns ngt solarium ngt mer=/ vart ska man nu sola så billigt o bra?? =O

Är hos jennie nu, knycker internet av en granne haha =P försker ladda hem pohotoshop och mtt nät går så sent;)
Vi ska käka tacos=P

hej o ho!

Sitter på jobbet o trökar.. Hade nyss min enda kund för dagen.. hm, de andra har inte heller mt mer idag.. Vart är allt folk egentligen?? Behöver de inte bli klippta nu för tiden?..

Fick hjäp med min skatte deklaration som kom tillbaka igår, ahde gjort ngt fel tydlegen.. *voups* haha men nu e de kirrat o bara att skicka iväg igen=P


Har inte så mkt att skriva längre känns det som, tror jag tappar min insperation när jag mår BRA, vilket e bra ioförsej.. För nu Försöker jag inte att gå runt o grubbla så mkt, det vinner ingen på att jag gör jag blir ju bara knäpp då haha ;) För det är när jag grubblar & tänker för mkt som ja blir galen på mig sj haha=)

nej nu ska jag sé fall jag hittar ngt att göra en stund... dricka kaffe latte kankse;)

torsdagkväll

Sitter här o e sjukt avslappnad av yogan jag var på förut=P Så sjukt avslappnande!! =D
Haft en bättre dag än på länge känns de som=)
KLippte en tjej som är i 20-30årsåldern ngt som varit med om en olycka och satt nu i rullstol och det verkade som om talförmågan blivit sämre och hade svårt att rör ena sidan.. fy fan va hemskt, tkte så synd om henne.. hon hade en bild med på sitt hår tidgare hon var sjukt söt då=) det är så hemskt när sådena saker sker, man kan inte annat än tänka efter kan ju hända vem som helst ju.. =/

ne nu vill Martin ha datorn.. Ska kolla på mumien nu.. haet bäst!!!

puss<3

Onsdagkväll

Idag har jag haft en bra dag=) hade två betalande kunder idag, sedan klippte jag martin och gjorde mörkar slingor i hans hår.. Det blev en STOR förndring =P Hoppas bara på att han e nöjd... =S Jag tkr att han blev ännu hotare än vad han redan är haha ;D

nej har nyss duschat, skönt.. Hade ärsta flottiga håret *urk*!! Nu e de nice igen.. Dock sugen på ngt nytt med min frill typ klippa en sida kort e ngt annat darstiskt haha men de vågar jag inte, vill juh ha långt h¨r igen egentligen! haha Men jag e för raslös för att bara låta de va, vill ha förändringar jämt haha.. ;D

imorgon ser det good ut på jobbet, e fullbokad från 14 =P


händer de nå skoj i helgen då? Lite små sugen på att ha rintigt sköj med alkohol hihi ;D
Visst en vit helg TILL skulle inte sitta helt fel heller, men tråkigt o sitta sj framför "dummbruken" bara.. ;)

mej nu ska jag glutta på tv, får se fall Martin kmr hit sen el inte.. By the way Han KÖPTE bilen ...
ut i dimman till helgen kanske???

god morgon

Hade lite tråkigt i sängen när jag inte orkade upp hah.. Har knyckt denna från Corre by the way haha ;)

Pratatde by the way med pappsen igår kväll<3

ALLMÄNT...
Namn: Malin Linnea Sundén
Piercingar: nepp men en på g framöver iaf..
Tatueringar: nopp
Längd: 170 cm
Skostorlek: 39
Hårfärg: Brunt
Är du kär i någon: Japp =D
Önskar du att du bodde någon annanstans: Ja i värmland , men inte jämt jag trivs här med=)
Tänker du på självmord: Neej,
Tycker andra att du är attraktiv: förhoppningsvis...
Vilket shampoo använder du: sassoons men mins inte namnet
Vilken parfym använder du: Kate moss
Vad är du rädd för: hundar, mörker & gå sj på kvällarna;)
Gillar du att tvätta: njaej
Gillar du Berg-och-Dalbana: yes!!
SENASTE...
Film du hyrde: minns inte.
Film du köpte: köper aldrig filmer.
Låten du lyssnade på: vet inte
Låten du hade på hjärnan:
I kisst a girl el vad den ´heter..
Låten du laddade ner: Creeds samlingsalbum
Personen du ringde: mamma
TV program du tittade på: desperat houswife
Personen du tänkte på: Martin;).

FAVORIT...
Mat: Sub från "Go biten" =P
Låt: Svårt..
Sak att göra: hA ql!!
Sport: Innebandy
Dryck: coca cola
Kläder: leggings.
Film: Vet ej. typ sex at the city..
Bil: öhm..

ANTAL...
Gånger du varit kär: 2 ( kanske 3 )
Gånger ditt hjärta brustit: ngn enstaka gång....
Hjärtan brustit på grund av dej: vet inte, kankse ett??
Gånger ditt namn varit med i tidningen: inte en anning
Ärr du har på kroppen: brännmärke på ben & vattenkoppeärr här och där.

SENASTE...
Bok du läste: teorriboken
Personen du fick mail av: ?
Personen du fick brev av: ?
Personen du fick sms av: Anna=)
Gången hela din familj åt middag tillsammans: I Lördags.

ÖVRIGT...
Vad har du gjort idag: inte hunnit så mkt än, nyss vaknat
Var det kul: Nja, men skönt o sova.
Hur tidigt stiger du upp: På vardagarna vid9  och helgen då man vaknar..
Gillar du att slåss: haha nepp.
Vad ska du göra ikväll: sova & laga mat 

Är du seriös: både ock...
Vad är du allergisk mot: Laktos
Var har du ont: halsen....
Använder du hårspray: Ja.
Kan du stå på händer: ja
Favorit serie: Andra avenyn

ÖVRIGT MER...
Salt eller socker: Salt.
Gillar du ketchup: japp!.
Är du glad nu: Jaa, lite trött bara:)
Var du glad igår: Japps .
Känner du någon som jobbar på sjukhus: nopp.
Vad dansar du till: Det mesta.
Stockholm är:bra shoping..
Göteborg är: en trevlig stad
Kan du sjunga:, nej!
Mer värt än guld: familj & vännerna
Spaghetti eller makaroner: Spaghetti
Ett land jag helst vill besöka: Thailand
Ska bli skoj: Hallooween Längtar!.
Ska inte bli skoj: att sitta på jobbet och rulla tummarna idag..
Sparar till: hyram
Väntar på: Att orka mig upp ur sängen.
Dagens dryck: inte hunnit så långt men säger te


tisdag

En bättre dag än på länge, iaf på jobbet fronten.. men dock inte helt bra ändå...

Åter igen varför måste du lägga dig?? Jag förstår inte, blir så ilsk!!!
idag igen, hade toppdag tills för en stund sen.. Sluta lägga dig i mitt privatliv!!!!

Nej ska kasnske ta tag i disken, får se fall Martin blivit bilägare idag då? =P




En betydligt mkt bättre dag...

Än så länge iaf.. =)
Haft en bra dag idag, pratade ur mej om det mesta igår.. SKÖNT!!! =)
Idag känns allt bättre och lättare, jag är inte pshyk idag haha ;D

men på kund fronten går de segt endast två klippningar idag o den ena var bara 5år=/ men men hoppas det blir bättre på den fronten med..=)

nu ska jag ta tag i min lägenhet el ngt annat hade inte mkt mer att komma med idga.. =/


varför kan folk inte sköta sitt för??

vore det inte för att .. .... så skulle jag flytta hem direkt, trött på allt ( inte jennie, hanna & co så klart!) men resten, vissa kan inte annat än lägga sej i hela j-la tiden, ibland ångrar jag att jag flyttat upp el ens hade min praktik här, men då skulle jag inte ha träffat martin el jennie & co heller så de var väl tur att jag gjorde de på så sätt... Jag tkr om er Alla skit mkt tro inget annat!!!<3
men jag blir så trött tappar min energi, mitt frisör jobb känns inte ens roligt längre, hemlängtan till värmland blir bara större & större.. var inte alls ql att åka hem till dalarna idag, även om ja blev sjukt besviken på en grej där men..
men har lovat mej sj att jag ska klara det här ett år iaf, ska skaffa mej mitt gesäll brev och förska (ev) få annställning ngn annanstan istället sen.. vill inte vara Egen längre ..

jag  börjar se att saker inte är så som det ser ut att vara, att folk inte är så som jag trott de var. de är egentligen helt andra giriga person som inte har ett dugg med vad jag gör med mitt liv att göra......

ilsk på min tillvaro just nu, och vem straffar det jo matin stakaren när jag e sur o grinig.. sorry....

lördagkvällo

óch vad gör jag, jo jag sitter och rensar svamp med mormor o mamma haha ql lördags nöje, NOT!!!
har fixa mormor & brorsan frillor idag, igår fixade ja pappsen med slingor.. imon blir de irina o natta(?) sen hem=D

never mer hit en helg då man tvingas sova på en kort soffa.. får bli när siss inte är hemma fram över...=S

god kväll..

Har käkat mumsig taco med det"mjuka" brödet som mor kallade de haha xD var mumsigt iaf!
satt o kolla på ettans fredags film, först började pappsen snarka o mammsen var inte långt efter haha;P
nu kollar siss på scrubs o jag kikar upp från datorn då och då hehe..

Jag e uttråkad! under håll mig ngn!!! =P

ne nu ska ja snoka runt överallt annat.. hade bäst!
<3 ;)

god morron!

Nu ligger jag i sängen o myser (som vanligt)..
Lite neg men ändå positiv till att åka hem till värmland, i forsättnigen kmr jag nog enbart åka hem under veckorna om det inte är mkt att göra på jobbet... e nämligen inte sugen på att lämna falun nu..

men ska bli skit ql o ev få träffa natta på söndag, hoppas du pallar dej till lesjö, annars får jag dumpa din present hos din mor utan att ha fått träffa dig=S

är ju duktig som alltid på att packa i förväg, ICKE, har inte packat ngt än haha:S

var trevlans o käka lunch med Ivars igår=) Yogan har jag börjat märka är inget för mej haha.. så när de gånger jag bet för tar slut så slutar jag...





skönt har pratat om det mesta nu, känns lite skönare nu o åka hem=)

ne dax för frulle o packa kanske haha
o grattis siss, hon blir hela 16 idag.. de små växer upp fort nu för tiden haha;D

God morgon!

Har sovmorgon (som alltid den senaste tiden) ligger fortfarande i sängen men nu börjar de bli bråttom haha men jag ORKAR inte vill ligga kvar o mysa i täcket! ;D
Över reagerade igår igen lite, men lägenheten blev ju ren iaf haha, alltid ngt gott med det onda;)
Men man blir faktiskt ledsen av sånt, blir helt matt i kroppen när man får höra saker.. =/ men heller att jag får höra dem än inte! Tell me everthing hur hemskt det än är om såna grejer...

Idag lär bli en great dag, även om det blir kasst med kunder, ska nämligen lunch fika med solstrålen ivars=D sen har jag ju yogan ikväll med =D



nu dags o klä på sej kanske så man hinner till jobbet i tid.. inte för att ngn väntar på mig ändå men haha

varför?

Varför ska jag inte ens kunna ha 2 bra dagar som jag e glad på? igår var jag helt oki. och idag vaknade och mitt humör var på topp, vart det tills nyss. Innan man får reda på små saker som gör en rosenrasande, och som man inte helt vet vad det handlar om.. Gissa om det e ngn som ska få sig en rejäl utfrågning senare...
Man får ju reda på allt tillslut, falun e ju inte så j-la stort!!
men som sagt ska ta reda på vad det gäller i hel helt innan jag freakr ut helt, får jag inte reda på det direkt av dej fixar jag det av andra!!!!


stör du dej på mej ta det med mej inte med andra!



kass dag på jobbet detsutom inte en enda kund! =S

kass måndag

Iaf på jobb fronten, sög idag fick bara in ca 1100 och behöver ha in minst 1500! =S får se hur denna skit v kmr att gå, imon har jag inte ens en enda inbokad, den som är inbokad och den enda denna vecka än så länge e på fredag förmiddag=S så hoppas verkligen på mer kunder!! Kom o klipp er lång håriga falu bor haha ;D

har varit på lite bättre humör idag, men inte allt bra heller.. Tills nu har pratat av mej med Natasha<3 bara jag får ur mej skiten och ngn förstår mej så går det lättare över på mig, och de gör det spec när jag pratar med den bruden=P Tur man får träffan henne face to face till helgen =D

Har arit duktig o gjort köttfärs till latdagar då jag inte orkar göra mat haha;)
testade att göra en omeltt med lite sånt i blev skit gött, klart rekomenderbart!! =P


Grattis Lollo! tänker på dej i gbg, var skönt o prata lite med dej igår, det gör vi för lite nu för tiden=S
men men Grattis iaf! =D



blir så TRÖTT

på ALLT!!!!!!

Jag är sur på allt o inget, egentligen är jag nog bara Sur på MIG SJÄLV. men jag blir vrång mot min omgivning o dra mig undan och den som mår sämst av det e nog jag.. ingen har gjort ngt fel men jag e bara smått irreterad på allt ändå runt om, små saker ni vet.. börjar tröttna på allt, inget känns super bra idag allt känns kast!!

försöker spela oberörd och likgiltig, men det är jag inte. jag vill bara skrika o va sur, o de gör jag när jag e sj och ingen ser... Jag e knäpp borde kanske uppsöka en pshykolog el ngt, e nog på tiden innan jag spårar ur helt..?



ska ta mig en funderar iaf, får se hur jag gör. det jag vill nu är gentligen o fly hem till mamma & pappa och bli liten igen, el bar komma till värmland oh sitta öve ren kopp te och stri skit med Natta...
nej nu blir de tv och sen sängen. sj igen

god afton...

e grymt uttråkad och på kasst humör, tur man e sj idag...

Jag har haft en sån dära dag då man bara funder och funderar på allt och inget, mest tankar om det som är runt mej nu och dem omkring mig. Jag förstår ju inte mig på mig sj varför jag med alkohol i kroppen blir en sån person jag föraktar. Hatar verkligen såna personer, o så har jag gått o blivitg de sj.. jag får inte ihop det.. ?
Jag har kasst själv föroende ibland, men försöker dölja det så gott som möjligt. men råkar folk "driva" el säga saker på skämt, så fastnar det på djupet hos mig, det lixom äggar sig fast där och gror och gror till ett stort "träd" fyllt med ångest och oro ibland. visst jag försöker skratta bort saker ibland men vissa saker sätter sig där o rotar fast sig... jag är en person som vet om mina brister och det dära med att släppa taget och bara låta saker vara det kan jag inte.... även om jag inte säger ngt om det finns det Alltid i huvudet.. kan ta ett ex: i somras när jag kom hem till famlijen för första gången sen studenten. Så utbrister mamma "men malin har du gått upp i vikt".. jo tack det hade jag med men var fullt medveten om det, mådde redan kasst över det då och det blev ju inte bättre av det... Så nu vill jag inte ens ställa mig på en våg, vill knapp använda jeans för de sitter åt sov....... men det jag ville ha fram var att allt negativt som säg om mig el till mig eggar sig fast, mammas ord är där dagligen....
så vänner man ska inte vara för ärlig ibland och man ska heller inte skämta om vissa saker heller för den delen, de sätter sig fast och vill inte försvinna... så tänk er för innan ni säger ngt, det kan såra, kan sätta ideér i huvudet på folk osv....


min dag har ändå varit skön, trots min negativa inställning.. har rört mej mellan sängen och soffan och bara legt o myst, det e klart det bästa med söndagar att man har rätt och kan göra sånt=D har t.o.m stängt av ljudet på min tel för att inte bli störd och lagt den i köket, men erkänner smyger mje dit o kollar ibland fall ngn ringt osv,;)
nej nu ska jag krypa ner under täcket i soffan igen och kolla på mina serier igen haha
;D



god kväll

Sitter & kollar på tv hemma. E lite smått uttråkad nu, kankse blir sängen snart, ska ju jobba imon en stund iaf om jag får in ngra kunder... E trött & har super ONT i huvudet, iprem hjälper juh inte!! =S

även om ja e "sjuk" imon med blir de parteyyy med alla goa vänner!!! =D

fick precis ett sms av bror haha gissa om jag blev förvånad=D



Go Morron!

Sitter här i min säng o myser i täcket, vill verkligen inte gå upp men måste de dock=S
Ska bli hämta på salongen vid 9 för att jag ska klippa en tant hemma.. min enda kund idag, ql... hoppas  de dyker upp ngra till i eftermiddag...

igår var man duktig fixade med tre brev osv o massa små pynt, visade sig att mitt konto kort hade av magnitiserats(?) så funkar inte.. =/
var på yogan igår var sjuk skönt, men faktskt anstängande.. =D

Ne nu ska jag väl fixa mig lite frukost..

ha en bra fredag gott folk!! =)

Onsdags kväll

Haft helt ok med kunder de senaste dagrana så idag gjorde det inte så mkt att jag bara hade 3st=)
Håller på att dona mig "snygg".. =) ska käka på broken dreams ikväll med Hanna, Jennie. Ivars & hennes kille stefan & lisa tror jag? var alla va??=)
ska bli trevlans=) SKa fira lite att Hanna fyller 21 imon.. så grattis i förskott Babe! =)

ne nu måste jag fixa till me=)

Söndagsmys..

Har unnat mej kyckling och potais/rödbette klyftor med beaniésås nyss, e proppmätt=P
har tänt ljus och ser på andra avenyn. sitter här i min ensamhet, får sova sj inatt. Men slipper iaf gå upp tidigt så de e ju inte så fel heller...

Fick med mej martin förut, vi gick upp och solade och sen hem igen, skönt att röra på sig samt få lite färg=)
Kmr bli fler prominader framöver, och fler solaiestek haha ;D

jag känner mej rastlös, har redan pratat med Natta idag så vill inte störa henne igen.. kankse ringa mammsen, men vet inte om jag orkar haha... blir nog i slut ändan att sitta i ljusskenet framör tvn under en filt och bara ta det chill, som jag alltid gör haha;)





ibland känner jag bara för att ställa till bråk och vara rent av taskig mot vissa i min närhet. det blir att bara bubbla i mig och jag vill ställa till saker för dem, ställa mej i vägen för dem osv.. jag förstår mej sj inte på varför jag är sån,  vinner inget på det mer än att får den personen leden osv.. men jag är såpass långt fram i min utveckling att jag inte gör det direkt jag känner för det, jag kan faktikst hindra mej själv ibland men ibland är det svårt.. och varför gillar jag det?? hm.. Jag är konstig kortsagt......

och jag har ångrat mej tänker inte ge det längre, why ska jag göra det när jag inte fick det sj?

hjälp!

Hur fixar man till en snygg blogg egentligen? Natasha fixade ju den åt mej förut, men på ngt sätt försvann den och nu har jag tröttnat på den fula som varit sedan dess. så nu kör jag en av stilmallarna som finns här tillsvidare.. tills ngn kan hjälpa mej vill säga ;D......

Så hjälp mej ngn snälla vill ha snygg blogg! =)

söndag ef

Fick ett samtal inatt som jag inte riktigt fattade mej på haha? vad menade du?? haha (inget farligt men förvirrande iaf)

har nyss kommit hem från blge åkte dit med Martin, köpte present till Hanna och en bok som ja ska fixa med o sätta in mina studentbilder  =D sen blev det MAX , skit gott men slår ju inte min favo donken haha ;D
hämtade oxå han pappa o skjutsade hem honom..

nu försöker jag få med han till scandik så att jag får sola och får mej en promenad som jag behöver;) men han söver i en fotölj haha ;)

stjärnor på is

har kollat på det ikväll med Jennie=) Helt ok och dock inget dramatiskt med men men.. helt ok,  Var helt enkelt tvungen att kolla när josefin crafoord skulle vara med från vakna med the voice!  Så skön brud haha =) min favo även om hon inte var bäst.. =)


Alla Deltagare=)


Hon som TACK & LOV ÅKTE ute!!! =D



mitt favo par, dock hade hon inte dessa kläder ikväll ?? =)

god kväll goa människor!

Sitter o fixar håret, och nej jag ska inte ut (bara kanske om jennie får som hon vill (; ) man kan fixa sig snygg bara för att ha en mys kväll framför tvn=) vi ska kolla på "stjärnor på is" och käka godis =P

så nu har jag inte tid, måste platta mitt hår haha=)

by!
<3

god morgon!

Nu är man pigg och alert igen=D
hör och häpna, jag somnade innan  22 igår haha =P

var totalt slut kör verkligen igår, fast martin var goer och skjutasde mej till city gross så att jag fick lite handlat. hade verkligen tomt i köket! =S men nu ser det bättre ut, blåst 400 på enbart mat, ujh ujh säger jag.. det är dyrt o bo sj...

får se hur man mår i ef, fall det blir en lugn o mysig tv kväll el helt enkelt röj.. men de beror helt enkelt på hur ja mår efter jobbet. för mej känns det som om jag likså gärna kan ha en vit och lugn helg=) men får se som sagt!=)

Fredagkväll och helt förstörd...

Tänk det e fredag och e så trött och sliten så jag vet inte vad.. känns som om min kropp e överansträngd el ngt, ben och armar e darriga och ni vill jag bara lägga  mej och sova till nästa århundrade! har t.o.m tackat mej för en middag hos lena, och det e de sista jag skulle göra, men orkar mej inte dit helt enklet=S (hon e sjukt duktig i köket!! )

haft det skit stressigit idag på eftermiddagen, hade fullbokat och blev sen med 30-50 min med dem pga av att jag var helt sj och fick springa o svara i telefon och hjälpa folk som kom in hela tiden=S


ska jobba imon, hoppas på en mindre stessig dag då, så att jag pallar att gå ut med jennie då;D

kass visning!

Har nyss kommit hem från den tråkigaste visningen EVER!!! massa hyckleri om hur "dumma" ni killar är och massa tjat om Inget!! Samt endast gammla klippningar...
ni får dömma sj vad ni tkr:



mitt omdömmen:

helgens klädsel


oktoberfestens outfith, skjortan e från monki(köpte den by the way när jag var i k-stad), rosa strumpbyxor från hm och svarta knästrumpor från jc(köpta i vintras)


Lördagens nya inköp; blå leggings och grå knästrumpor från lager 157!

dum liknelse

mm en liten konstig och dum liknelse som jag kommit på som faktiskt stämmer till stor del..

kärlek/vänskap är som mitt frisör jobb. det är ett service yrke där man ska le och vara glad fastän folk dummar sig och anser konstiga saker och gnäller om dit el dat.. samma sak är det med kärleken/vänskapen, beter sig en kompis lite konstigt åt och har dumma funderingar ska man ta det med en nypa salt och inte alltid vända alla taggar utåt när det går åt fel håll.. det jag vill få fram att i båda ställena ska man kunna le fasten det det går dumt till..=) haha nu har jag bara balbblat på så ja kanpp sj fattar vad jag menar haha.. ;D

idag har varit en seg dag, endast en kund.. men som tur var en klipp & färg kund=D







jag fösöker att inte bry mig, det gör jag verkligen. Ibland e det himla jobbigt och man bara vill få ut det, men väljer att knipa igen käften.. det e alltid bäst med sånt här...


RSS 2.0