får se hur detta går då...

Sitter med lite mörkare foliéslingor i håret, måste försöka få till det lite bättre efter mitt förra försök! Får se hur de går.. I värsta fall blir de som jag var i vintras, Mörkt! de vet jag att jag trivs i iaf ;)

Idag har jag flängt runt nästan hela lesjöfors känns det som och klippt 6 personer samman lagt, var bra sliten efter de vill jag lova.. Men såååå värt de då jag är så gott som pank nu =P när man kom hem hade mammsen fixat lasange.. Så sjuk gott var de!! =P Och annars så har vi tagit de chill sett på tv och spelat lite kort osv.. Lagom mycket acction! ;)

Imorgon ska jag åka bakom ett gäng rullskidoåkare och aggera vattenupppassare samt ta upp någon om den bryter.. Sen så blir det Karlstad och Ikea, sóch hjälp syrran i hennes lägenhet! =D

Jag börjar få resfeber och kalla fötter nu Hahahahahahha ;S
ciao*

sliten som en gamal trasa...

Ögonlocken känns super duper tunga! Kan nog somna i vilken sekund som helst tror jag! =/ De senaste nätterna har jag INTE sovit något bra alls... från tis-ons blev jag väckt 4ggr på en kväll, trodde jag skulle bli galen.. Så då sov jag längre än tänkt dagen efter o kunde därför inte somna igår kväll.. o så ringde kl 6.00 i morse...

Nu är jag hemma hos mamma & pappa igen.. Åkte hem med mammsen och passade på påvägen hem o klippa min morbros fru =) Imoron blir det många mera klippningar =P
Så det är ju tur man är 3 dagars ledig nu;)
På Lördag ska jag vara någon slags väsketontroll i en bil som åker efter några rullskideåkae som åker mellan uddeholm och Karlstad.. kan ju bli intressant och långdraget, men vad gör man inte för pappsen ;) Sen blir det o hjälpa syrran in i lägenheten plus shoping på IKEA!! =P

nä ska gå o vila en stund tror jag..
Ciao..

Tyck gärna till om hårfärgen!jag har ÅNGEST!

nu är man lugn igen..

Altt är fixat och klart nu... *pjuh*
Men har gjort en tabbe, var sugen på en förändring med håret ... Och nu blev den inget bra ska försöka styra upp de bättre imon el ngn annan dag, får helt enkelt gömma mig i några dar ;)

Haha Min fråga till er som läser:
Ljus el mörk???
Skulle uppskatta era synpunkter... =)


  el

SkogsTokig!!!!!

Fy fan vad irreterad och arg jag är!!!!! HUr kan folk som sköter löner sätta in ens lön på någon annans konto än mitt eget???? Har två olika konton, hittade man inte de kunde de väl skicka ett utbetalningskort som de annars gör.. Fuck!!!!!
Hatar krångel!!
 Och lönekontroret hänvisar till Nordea, där har man ju ett konto lixom..?

Nä De kan dra sig ngnstan båda två!!!!!!!!

Nu får jag lov att ringa runt som en idiot bara för att de inte kan sköta sin jobb, roligt att sitta med sånt en ledig dag.. tack, tack så himla mkt att *ni inte kan göra era jobb rätt!!!!!

rubrik?

Jag sitter här och är grymt sugen på att blogga, men om vad har jag ingen aning.. Det lät väl nödvändigt va ??? haha
Jag är uttråkad och självklart ska jag jobba sen 14-21, fast först ska jag klippa en.. Jag längtar tok mycket efter måndag o få kolla saldot på kontot, första lönen då hehe =P

Tror jag drar hem till päronen på söndag fastän jag bara är ledig på måndag, men blir så grymt uttråkad här att bara sitta inne i denna tråkiga lilla lägenhet helt själv dag/kväll in och ut.. de är fan sjukt tråkigt! blir som det ser ut nu samma ikväll tv och jag.. Yippieee!!! NOT!!

nä slut på "tyck synd om mig" mohhahahaha jag ska sluta vara bitter en stund ;)



Man kan ju göra så, men det är FEEEEELLLLLLLLL!




El vad säjer ni? Att ta en cider i ensamhet är väl inge hitt, men det är ju dock för gott!
God natt!!

men är det inte söndag idag???

Shit det känns verkligen som om det skulle vara söndag idag, det har känts så himla bakvänt idag när det var så mycket rörlese osv på stan haha.. men beror nog på gårdagens festande skulle jag tro ;)

Idag då så blev det fika på Café huset med Natasha & Sanna.. Var himla trevligt och mysigt.. Jag käkade en baget med tonfisk röra, nu har jag testa alla 3 rörona hos dem de har och räk röran är klart godast! =P Sen var jag tvungen och bryta uppe för jobb på Ä i 4 timmar.. DE gick bättre än väntat, även om ja var himla nervös över de..

Imon blir det jobb och resten av helgen med för den delen...
så jag bör väl sova nu... God Natt på er!

bilder från igår





lite upp date...

God mormiddag på er! Idag vaknar man upp och mår oförskämt bra! Kvällen igår var bra och rolig! Bilder kommer senare..
varken orkade el han skriva igår.. För igår fick man först hämta brosan i stan och sen skjutsa in honom igen så blev massa bil åkande då...
dagen innan var vi ju i ullared och då köpte jag massa underkläder,1 tröja, 1 linne, ansiktsmasker, 1body scrub (igen), väska och massa konserver mm till hösten..Just ja Sex and the city boxen med!!! =P
 Sen bar det av hemmåt runt 14 tiden det blåste och regnade om vart annat hela tiden så vi var inte hemma förens runt 21... Tog Mycket mycket längre tid än de brukar!

nä nu ska jag städa undan efter bror som vart hemma och stökat ner hela köket,.

ciao*


årets ullared bild...



Haha årets snygga bild på mig och syrran, vi har så gott som packat ihop allt nu och städat ur stugan.. Så vi ska snart åka upp för en dag till shopping =P sen bär det av hemåt...

What can I say...

Sitter i en lortig stuga i Ullaredcamping och kollar på regnet utanför fönstret.. Den var helt klart och sen bara brakade de lös och öste ner.. Finns inte så mkt att göra här, är ap trött och har bråkat med mitt portabla internet som inte ville ha teckning här först..  Vi har varken tv el radio så tur var väl att jag fick med datorn... Syrran sover och lyssnar på musik och mamma hon typ sover hon med, hon har detsutom feber stackaren!... Vi har spelat lite kort och käkat naturgodis (nötter) och jag vann hehe *stolt* ;)
Vi åkte typ 7 från filipstad och var framme ca 12 idag.. Blev lite shoping fast tyckte inte det fanns så mycket att köpa denna gång.. Ska ju detsutom inte ha lägenhetsgrejer denna gång, de brukar jag Alltid köpa massa annars men nu har jag ju ingen egen så.. Men handlade idag för ca 800 ändå.. Köpte mig 1par jeans, 1 Tunnika/shorta, 2 små presenter till en som fyller i höst ;), maskara, roll on, boddy scrubb, 2 inpackningar, kortlek, 5st matlådor, hårspray, 2 lakan..

har suttit och kollat på nätet en stund då jag funderar på o köpa Sex and the city boxen för 599kr, får nog bli det för det var inte så mkt billigare att köpa de någon annanstans el online.. så den ska jag ha imoron.. Har gått och trånat efter den boxen i evigheters evigheter! =P Men är grymt besviken på utbudet av kläder finns knappt ngt jag vill ha alls!! men imoron måste jag infrskaffa mig en ny BH då min pajade idag som jag hade med hit...

Just ja glömde säga att det var sån himla J-LA  lång kö in var nästan ut till stora vägen! har aldrig på alla 7-8 år jag vart hit vart med om de förut! SHIT!!! Höll detsutom på att få "krupp" på allt folk som gick i vägen för mig, kan nog vara därför jag inte hittade så mkt ;) Höhö


Nä nu ska jag nog sätta på ne film och lyssna på hur regnet droppar på taket, är rätt mysigt faktiskt ;)
Godnatt!

Nu åker vi....

El inte nu om en stund el ett litet tag iaf, ska med mor & syrran till Ullared tills imon kväll.. SÅ nu ska det SHOPPAS =P



Vi två förra året fast på buskisshowen som vi missar i år...

hade gott!

Take me on the floor

Har tagit en Pover nap tills nyligen jobbar ju typ två skift idag el vad man ska kalla det.. Jobbade ju först 7-10 och snart börjar det ordinarie från 14-21..  Ligger och slö kollar på tv och ska straxt göra en toast så jag får ngt i magen innan jobbet..

Gårdagen blev bättre då Natta & jag gick hem till Sanna och hade en trevlig stund med ett glas vin och lite prat, var skönt att komma bort lite från lägenheten och datorn.. Jag har f-n blivit facebook Nörd, det är beroenede fram kallande tror jag höhö ;)

nä nu ska jag käka
ciao*

Lördag by night...

Är sååå sjukt uttråkad.. Har efter jobbet sovit 2 timmar, mummsat godis/ostbågar och sett på tv.. Och NU, nu klättrar jag på väggarna snart, har tagit mej en god cube med persikosmak till maten då jag inte ens hade saft hemma haha;)
Hoppas natta orkar ses en stund, de e så drygt att inte ha ngt att göra el ngn att prata med för tillfället då alla är typ upptagna med ngt typ jobb el ska till nykroppa för "nykroppanatta".. vill egentligen hem till familjen och grilla el bara mysa framför tvn men har ju jobbet imon, först 7-10 sen 14-21..

nä kolla färdigt på en film på femman kankse....

sååå sjukt!!!...

Trött är jag! Nu trodde ni nåft annat va? ;D

Ligger och slöar i sängen, men de var väl ingen nyhet när det gäller mig..? ;) haha
Jobbet gick helt ok idag hade en riktigt bajsdag dock hahaha... Men skönt att sluta två iaf ;) Sen bar det av hem i stress och slängde i mig lite mat innan jag drog till min farmor.. Jag skojjar inte om jag säger att jag INTE varit där på minst 2-3 år el mer!! Fixade hennes hår permanentade och klippte det.. =) Allt gjort på ca 2 timmar.. ;) Nä måste bli bättre på de där med att hälsa på folk, vore de inte pga av att jag klipper så skulle jag nog typ aldrig hälsa på släkten... hemskt men sant, ska bättra mig! ;)
Nu drog nyss mammsen, vi har handlat lite och jag bjöd henne på lite fika till tvmyss =P

Säger bara till dig som lämnar anonmya komentarer, skaffa dig ett liv, var det inte du som skulle sluta läsa min blogg??
du vet att du lämnar alltid en ip adress efter dig, sånt kan man spåra... Så sluta vara så patetsik och skaffa dej ett liv!
Eftersom du verkar så bitter och avundsjuk så att du måste påpeka allt negativt.....
Ta hand om dig! ;)



Ska fixa en fest frisyr imon innan jobbet... =D
Ciao*

Lite för tidigt..

Jag är trött som få!!!!!!! Vill lägga mig igen och sova 3-5 timmar till ;) Men måste ju upp och hjälpa gamlingara idag så man får lite lön i slutet av månaden ;)
Efter jobbet blir det mer slit, ska till farmor och fixa hennes hår med parmanent, så hon blir en riktig snygging när hon ska bort ;) haha

Mormors hår igår blev bra, även om det är bökigt att göra permanent hemma, men de gick!! ;) så de bör ju gå lika bra idag? =) Jag går och är lite sådära små glad av mej nu, inte för min skull utan för att en annans ;) Just ja jag och syrran var ute och gick runt Östervik igår sen blev det ett dopp i djuprämmen men kan nog säga att denna gång då flöt isflaken!.....

Nä klä på sej och gå till jobbet kankse...

Ciao*



Gomorron!

Nu beffiner jag mej ute på "landet" (ordagrant haha )... Solen skinner och jag vill gå ut och sola, men ett bekymmer har uppstått, jag har GLÖMT min bikini i stan... *suck* Det är ju typsikt när det för engångs skull är fint väder och jag är LEDIG idag.. Men men fixar de på ngt annat sätt ändå ska ni se, har ju en syster som får vara snäll mot mig ;)

Efter 13 ngt kmr min söta mormor hit, ska fixa henne snygg i håret igen.. Blir klippning & permanent.. ja ni som känner mig ni läste rätt Permanent.. Det jag verkligen INte alls tycker om att göra, men måste göra de ändå så man inte glömmer bort hur man gör ;)

Nu ska jag käka frukost! ha en bra dag alla trevliga läsare!
 Ciao*

rubrik...

Min helg kort.. den var INTE så hemsk som det låter...
Lördan sov jag på tok för länge haha.. Sen blev de födesdags galej för Laura, hade en bra och rolig kväll , blev anningen mkt och så då mådde man som man förtjäna dagen efter...

 

Söndan blev de tacokväll med Natta & Olle, var himla trevligt!!! Tack för en bra helg !!!!

...

Fyyyyy för mig själv alltså.. Varför hittar jag ingen bra balans för, de slutar ju Nästan alltid fel....
Skulle ha skippat alkoholen som jag först funderade på!!!! Måste lära mig handskas med de! El bli nykterist!

Nä är sugen på att käka tacos ikväll, får se fall jag får med mej ngn som oxå e sugen? =)
ciao*

Jag blundar för sanningen!

Jag blev just på riktigt, riktigt dåligt humör, roligt de dära med hur ens humör ändras från ena stunden till den andra.....
Jag får nog ta det lugnt med alkoholen idag så jag Inte gör bort mej!! Finns nog risk för det när jag blev så hära........
Kanske ska vara helt nykter istället fär då vet jag att jag inte ställer till med något haha


Jag kmr få sanningen som jag blundat och ingnorerat för rakt i ansiketet....
Har kört med så länge jag INTE ser/ minns det så FINNS det INTE.......



Nä el om man bara ska försöka ignorera de och ha ql ändå, det måste jag ändå hahaha ;)
JÄVLA HUMÖR!!!!!!!!!

Rockparty!...

Gud vad sent jag vaknade idag, Natasha ringde och väckte mig nyss alltså kl 13 =O
Känns som om hela dagen bara försvann och blev förstörd =S
Men de blev den inte, är ju Rockparty hos LAura ikväll =D De jag mest är orolig för är min frilla höhö ;)

nä käka lite frulle kankse, inte nyttigt att äta chips & choklad till frukost inte haha;)


Hit Me!!

Yes helg ledigt!! =D SLutade detsutom 12 idag! Men dock finns inget att göra nu när Natta fick jobb haha men jag får roa mig själv... Blir systemet när hon & Laura slutat sen ska jag fixa Nattas hår.. Efter ska vi mysa till de med mat & vin och ha en riktigtjej kväll! =D

Till "Anonym".. Om jag är så patetisk varför ödslar du din energi på att läsa min blogg för?? Det om ngt är patetiskt.. Jag bryr mej inte om såna kommentarer utan tycker mer synd om er som håller på så el rättare sagt dig! Lägg din tid istället på något annat som inte stör dej! Det mår du nog mycket MYCKET bättre av.. Måste vara jobbigt att vara så himla BItter som männsika!!! Stackars dej!....

Nä nu ska jag käka pytt i panna sen sortera lite kläder tror jag och kolla fall det finns någon tvätt tid i detta hus...
Ha en bra dag!
Ciao*



barfota...

Såå skönt att äntligen ha fått rent i lägenheten, för fy vad smutsigt de var! Kunde inte ens gå barfota , fy!!!Men nu kan jag gå barfota igen utan att känna mig smutsig! =P
men var tvungen och låna skurhink av Natasha då min bror är otroligt slarvig med vissa bitar... *suck* men kunde ju låna så de gick bra ändå, tack! =D

Nä somna till Twilight kanske, ska ju upp tidigt imon till jobbet, Kollar typ jämt på den filmen sen i vintras innan jag ska sova mohhahahhah För han e ju så snygg Han robert el va dhan nu heter? =P

natt natt!

...Rubrik..

Hemma i Filipstad igen, örebro vistelsen var snabb men effektiv för plånboken iaf;) Köpte frisörgrejer för över 2700 =S men men måste man ha saker så måste man ;)
Sen blev de donken i Karlskoga =P

Nu ska jag knalla i väg till Natasha så blir det en promenix, känns behövligt! haha =p

Ciao*

Smile...

Ibland tänker man för mycket.. Ibland saknar jag naiviteten(?) jag hade förra året...
Min blåögd(?)het och tron på att livet skulle bli såå bra och att allt skulle gå Kanoners..
Idag är jag lite senitmental och tänker, saknar, önskar & ångrar för mycket.. Men gjort är gjort ch kommer inte igen, men kan iaf säga att jag ångrar nästan inget av det jag gjort iaf, men bara nästan ;)

Saknar Ivars, Hg, Jennie, Elin, Karin ja listan kan göras lång däruppe i Falun/Bolänge, jag saknar er brudar!! Synd att de blev att vi inte såg så mycket när jag var uppe nyss, de ångrar jag bittert faktiskt!
Och jag saknar tokfia Louise med som är nere i Göteborg, Filipstad är tomt utan den bruden faktikst! Tur hon kommer hem emellan varven och att jag flyttar ner för en period iaf till hösten! ;D

Men jag ångrar inte att jag flyttade hem igen till Värmland, det är bara tomt utan vännerna där uppe!

Nä sluta o vara sentimental och sova kanske, ska upp och ringa imon sen om det är öppet blir det Örebro!
God natt!


..rubrik...

Nyss hemkommen till rämmen nu, efter jobbet hämtade jag syrran i kristinehamn.. Blev lite donken på hemvägen höhö ^^.Imon är man ledig, ska bli skönt! Fast får ju dock inte sova så mkt då jag ska till örebro för att inhandla frisör grejer...=)

Nä nu hade jag inget mer på hjärtat... ciao:. haha

Bättre sent än aldrig...

Peace & love var skit bra men VARMT, EXTREMT VARMT!!!!!

På senaste tiden har jag jobbat,jobbat, jobbat. Var och badade i djuprämmen i torsdags var sjukt varmt i vattnet måste jag säga! Och en sommar utan att ha badat där är INGEN sommar! Iaf inte för mig... ;)
I Fredags var vi och skrev på papper till en lägenhet åt syrran i Karlstad, så då blev det lite shoping! =D
Jobbade igår på förmiddagen sen blev de grillning med moster & hennes familj och idag ska jag jobba kväll...

Och jag är sjuk sugen på Cheeasballs hahahha =p

Kmr att upp.dat bättre senare nu fick ni mitt & Nattas P& L i bilder iaf!

Ciao*

Peace & Love 09

Onsdag dag1



Torsdag dag 2


Fredag dag 3


Dag 4


Dag 5

RSS 2.0