Peace & Love 08

Har haft de så j-kla ql!!! Kan inte beskriva med ord hur ql jag haft och alltid har med tjejerna här uppe!! <33
takidamillencollinhåkan H

blev lite pic.. fler finns på bilddagboken token89 =)



funderar och funderar, börjar komma på vad man vill nu.. tex känns det som om det bästa jag någonsin gjort är att ha flyttat upp hit, just nu känner jag inte ens en hemlängtan... Men de kasnke går i vågar jag vet inte....


Idag har man vart ut och firat lena lite=) sen kollat på fotbollen och nu väntar jag på att tvätten ska bli klar...
kmr sakna kliandet haha;D

Peace & Love

Haft värsta ql! dock blev jag de senaste två kvällarna för trött så fixade skjuts hem=)
bilder kmr snart..

Snart dax att ta sig en återställare;D

..

Jag Öppnar Hjärtat För Det Som Får Själen Att Sjunga

Midsommar

Har haft en super rolig midsommar med massa mat, dryck och dans med underbart folk=D
Roligaste midsommaren på flera år!!!
Började i fredas med att hjälpa till med att laga mat, gjorde en frästelse som tydligen uppskattades;) sedan blev det bastu bad innan allt folk kom och det blev underhållning under maten=) Efter att man käkat och började bli lite väl" förfriskande" så blev det dans i garaget.. fick upp ngra att dans och lärde även ut ett och annat dans steg;D
Igår(lördas) blev det en lugnare version som innehöll bastu bad och mat innan jag hängde på oskar & montin till dödsberget=) sen tebax igen o flängde runt=)
Pic kmr snart=)

ikväll så har vi kollat på greas och nu kollar vi på tvpan.. sk akolla på fotbollen sen och käka pizza med hanna & jennie=)

pic från balen, studenten i kga & studenten i falun


Studenten!!!


Studenten Falun!

från lök till french hotdog

Haha ja de blir aldrigsom man tänkt sig;) Skulle köpa en lök för att kunna laga mat då Jennie och jag upptäcker till min fasa att det inte finns ngt luft i däcket på cyklen jag lånar=S så vi går först till shell, där det inte finns ngn cykelpump, sedan till Prem där det inte heller finns ngn för att sedan komma till satoil för att se att det inte fanns ngn där heller..
Blev så himla förbryllad så bestämde mej för att skita i att laga mat och köpte en french hotdog istället.. för orka gå runt hela falun igen efter en lök! haha
Blev att se den nya serien på trean " superskinny" el vad den hette.. sjuk dålig!!!
Nu fixar jag mina naglar och hoppas på att morgondagen blir underbart roligt ute i hökviken och att vädret inte blir allför kasst =P för då ska jag ha underbart ql med denna brud=D

fffffffffaaaaaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Fy fannnnn finner inga ord!!!!!!!!!! D=

fotboll

fotboll ikväll då, nyss käkat mat med jennie & Hanna=)
Hoppas på BIG vinst mot Ryssland!!!!!!!!!!


tisdag

Igår var man till lager 157, skulle inte handla ngt men blev massa ändå..köpte en stor & en liten väska, 2 toppar och en shal=)
Så grymt lugnt och lite att göra på salongen, kmr de  verkligen att funka??? =S

blir midsommar här i falun eftersom det inte verkar hända ngt spec hemma...


bakis,ångest,halft pimpad & utan nycklar...

Så har min dag varit idag...
men ska väl börja med att berätta lite om studenten här i falun i fredas=)
började me att jennie kom och hämtade mej 8.15 då bars det av till hökviken där vi hjälpte till att förbereda inför robins mottagning. doppade jordgubbar i cholkad osv=P sen till lungnet o kolla på utsläppet osv stan osv=) massa pic togs iaf=) sen hem och lekte servitörer med drickan jag och jennie.. hade fått i uppgift att servera alkoholen o så=)
Massa folk kom, t.om jag fick studentpresenter=) det dracks en hel del och massa skratt när Hanna & Ivars tillslut kom=) By the way Ivars e hur cool och go som helst!!! ;D höll mej rätt bra tkt jag ändå, det slog bara till precis när man skulle sova haha;)
lördan började man 10.3o men kom till salongen till 9.30. var ju inte allt för pigg vill jag lova.. fixade kort sagt 3st, lockade allas hår mm smat sminkade en=)
Efter ner o kollade på grabbsen innan de gick på sin bal=)
när ja tillslut slutade bar det av hem och slängde i sig lite mat och duschade fort innan de blev fotboll med Jennie & Hanna=D Jennie "söp" av och somnade så jag och Hanna gick själva till Harry´s på eftersläppet, var så j-kla roligt!!! Dock försvann nycklarna mina=S får se fall man får tillbaka dem imon......... fick som tur var sova hos oskar, världens goaste han haha..
Så innan jag började jobba idag var man hos han, fick dra upp en båt som drivit ut på sjön osv haha;)
var tvungen o fixa färg i ens hår samt göra en"prov uppsättning" för en brud idag...
ikväll blev det chill, pizza & film med jennie & Hanna=)


Helgen har vart toppen kort sagt, men minus att jag missade värmlands avslutning och nycklarna som försvann=)

torsdag

Sitter mätt och belåten, nyss käkat...
Tog ut min löshår förut, fan vad de klia asså!!! =/ men nu e man korthårig igen:S ska spara utmitt hår nu vill ha långt hår nu!!!!!

Köpt alla student perseneter nu iaf, samt hittade jag mig ett niceigt armband på rea=P Köpte även ett paraply fall det blir regn imon...

Åh jag vill handla kläder men jag har inte RÅD=/

Fick min egna nyckel nu så nu är man lagligt egen företagare=)

Onsdag

Haft värsta sega dagen idag, tur man hade en färg kund iaf! =)
Skulle packa upp mina saker som jag inte ens rört sen jag flyttade in men blev inte så ikväll.. Smet ner till Hanna och tog de chill med dem när de drak=) Värsta goa tjejerna! =)

Ne får väl bli sängen straxt... Ny dag imon, hoppas de kmr mer kunder imon bara! har bara 1 kund inbokad på hela dagen=/...


Idag har stan bal, hade vart ql och vart där och sett alla snyggon jag har till vänner ;) Men men missar ertyvärr=S


rättelse

jag skrev fel.. ska vara 2-0.. skrev fel haha

Tisdag

Ska snart krypa ner i sägen och sova tungt, är as trött..
Jennie & Hanna har precis gått.. Vi har kollat på fotboll (Elin var här oxå en stund), käkat mat och haft världens diskussion om moral, samvet osv om en greje.. Blev jag och Hanna e mot jennie, haha livligt var de vill jag lova.... ;)

Sverige är bäst!!!!! Gött med en 3-0 vinnst!!!!! =D

Gårdagen blev lång kom nog inte från salongen förens efter 20.30 tror jag, sen hämtade jag lite grejer i jennies källare innan vi drog hem till mig och delade på en super god pizza=P

idag var det hur lugnt som helst på salongen så fixade min klocka som gick sönder på ur & penn=) men eftermiddagn fick jag fullt upp så slutade vid 19 ngn gång...=)


saknar er där hemma i underbara värmland;)

Söndag

Nu sitter jag här i falun i "min" stora 2a, lite för stor, men gött med plats iaf=P
Mamma och jag kom hit runt 20. och började packa in allt.. gisses vad varmt det var vill jag lova trodde jag skulle dö när jag var tvungen att bära upp alla tunga kartnger i tre trappor... skönt när det var över vill jag lova!=)

Innan idag då, åkte mor & jag till stan och hämtade lite saker till, när vi kom hem packade jag om massa grejer och käkade innan vi drog hit..=)



Nu sitter jag här med ångest, vill inte vara så här "stor" haha... Vill iinte ta annsvar osv än och klara mig sj, det är läskigt vill jag lova...
får se hur allt blir här i falun, vet inte om ja vill bo här för alltid, känns som om jag ibland heller skulle vilja flytta till karlstad som är nämre familj och vänner osv, men måste ge allt en chans...


Lördag

Efter en hård vecka ska jag ta det lungt ikväll.
 Just nu sitter jag hemma i Rämmen med mammsen, vi ska dra ner till min morbror och hans familj så fort tvätten är klar och upphängd, ska ner och grill och ha det trevligt=)
Annars så vaknade man upp med ångest över flytten imon och minnes luckor från gårdagen samt med massa bakfylla=/
Så min dag idag har inte vart alltför ql för mammsen och Sanna kom in till mig vid typ 12 och då var det bara att masa sig upp och börja packa i kartonger..=/ Sen mosade vi in så mkt som möjligt i bilen hem, måste hämta mer saker imon!
Annars när vi kom hem har vi vart till djuprämmen o gassat o sen så sov ja midda tills nyss haha Så nu mår man äntligen bra;)

lite kort om min STUDENT=)
hade en super mysig champanje frukost med klassen, sedan bar det av till skolan där vi fick en (alkoholfri)drink av våra lärare och lite små prat innan vi tog studentbilderna=) sen värsta lång studen i aulan som desutom inte höll tiden utan gick över! ingen ac i aulan inte, trodde jag skulle dö av värme slag! Väl ute så vart massa folk som kom=D Massa ql, spec att Natta & Laura kom och följde med hem=) Sen efter att man fått massa blommor mm så blev det kortage i hö vagen, känndes som om man satt i bur haha=) varmt som attan de med=) sen in på statt och fick champanj innan man drog till mormor=) kom massa folk så tkt det var super ql, Tack så mkt för alla presenter (inte för att  ngn av dem läser de tror ja men ändå haha) Sen tillbaka til ksga och festade med klassen innan det blev statt. Hade himla roligt där iaf=) Senkom mammsen och hämtade mej=)...

igår blev det en lugn dag, upp till abbortjärn och tog mej ett dopp med natta & olle innan det blev utgång på kvällen=)



kmr ladda upp bilderfrån veckan så fort ja orkar( så länge kan ni kolla dem på bildagboken token89)

fy fan vad jag är BRa

För att jagvhar tagiit studneten!! tralallallallal!1 =)
FY FAN VAD JAG ÄR BRA!!!




Fulleer e jag med hahahahah
Nu blir dee sängeb..

Pöss

Studenten!!!!!!!

Äntligen har den dagen kommit då jag kmr slippa skolan!!! Men känns inte som om det är nu.. Är på tok för trött.. Lollo duschar och jag väntar på att en lock tång ska bli varm så man e snygg till sen;)
Är inte ens nervös än.. haha Men det kmr skulle jag tro....

Ha det bäst nu!


oh

kom nyss hem från att  ha varit och klätt våran vagn=D blev snygg!!=P
Annars då var middagen god, dock klantade sig services personalen med min mat.. Skulle ju ha latosfrikost.. men fick rätt tillsöut och hoppas på att det lilla jag fick i mig inte förstör för mig imon....
Eftermiddan köpte jag & Lollo blommor till våralärare o sen la vi oss på en filt och bara njöt innan vi åkte och fixade vagnen=)

Oh snart är det studenten, tror inte att jag har insett det än, så när dagen är över kmr jag nog inte fatta vad som hänt hahah....=P
Men ser fram emot imon verkligen, Då ska vi i FRISÖR rocka kga!!!!! =D

Onsdag-studentmiddag

japp blir de runt 12=) så nu måste man dona till sig..=)

Tisdag- Balen!!!

hade en jätte bra dag! först fixade vi håret sen hem o packa det sista innan vi firade med chanpanj hemma hos lollo.. Innan vi drog iväg togs det en himla massa bilder=)
Vi åkte i Lollos pappas snygga bil=D
bilder kmr efter studenten...;)
hade ql 3rättersmiddag osv, tog det lilla lugna och blev inte alls full, man kan ju ha ql ändå! ;D

sen gick vi hem genom skogen barfota haha ;D


Måndag

Haft världens skönaste och lataste dag idag, och det var väl behövligt!=)
Fast dagen började med irriteration, en jävla fluga surrade runt mitt huvud hur länge som helst!! Gud vad ilsk jag blev!´!!
Tog frukost i solen och slängde in en kaka till familjen som en lite överaskning till dem när de kmr hem från jobb/skolan senare=) sen har ja latat mig ute i solen så mkt jag orkat, blev rätt rastlös efter ett tag dock....
Runt 17 tog jag bussen hem och lollo kom.. Satte i mitt löshår samt lade i ett par extra slingor i mitt hår... Vet inte om jag passar i det spec bra?=/ men får duga iaf.. en sak som var neg var att ja testade min student mössa efteråt och får knappt på den nu??? frågan är fall löshåret ryker på torsda då, för mössan måste ju jag ha!!! ?? =/

har dammsugit lite oså men orkar inte städa.........


None

Söndag

Gud vad jag inte gillade att vakna i morse!! Rummet snurrade och måde pyton! men man får ju skylla sig sej iaf....
Var en ql kväll i går med ett glas el två för mkt... haha.. dock lite små minnesluckor och uppringada nr mm på telefonen haha...
Men började dricka sent..För att under dagen klippe jag elallerigiker och sedan stressade mamma, jag, lina & natasha in till filipstad. då jag sen färgat siss hår och mamma upptäkte att kylskåp mm är trasigt, det var varmare i det än de var i lägenheten... All mat var förstört osv.. ql inte!!!!  fick tag i vaktmästaren så att jag fick låna ett kylskåp i källaren så länge osv... sen när allt de var fixat färgade jag nattas hår och sedan satte jag i hennes löshår, är jätte nöjd med resultatet=) hoppas du blev de med=D
så vid 22 tiden började vi festa och resten är hitsoria hahaha;D

Idag åkte vi hem, har sola, blev en snabbis till Lesjö byn och tog Åretsförsta dopp för mig=) var inte så kallt som jag trodde först....
Sedan klippte jag två ikväll och sedan permanetböjde jag min mammas kompis fransar=)

Skippar skolan imon och gäser i solen tänkte jag, känns inte som om jag vill till skolan bara för att "umgås med 1 och 2 ......

RSS 2.0