Happy Halloween Got folk!!

sitter och snippar på mitt vin.. är så gott som klar för kvällen allt som fatast är bara att klä på mig de kläder jag ska ha och sätt på peruken;) Väntar på Natta, ska sminka henne sen innan det bär iväg... Fan vad taggad jag är!!!

Och efter ett samtal med Hg to day, så har jag bestämt mej om inget drastikst händer.. Att jag tillbrigar nyår uppe i dalarna med goingarna där! hihi

nå skål på er!!


Jag är sentimental idag...

Därför radderar jag det jag höll på att skriva eftersom det blev för privat.. och skriver något annat istället! ;)


Denna bild för stå för min sentimentalitet! Tiden, folket, kärleken I MISS IT bigg time..



Om jag fick en sån hära sommar till skulle jag skratta mig lycklig!
Men denna höst är inte långt i från alls.. Hösten i Göteborg Kommer jag minnas och sakna minst lika mycket!! <3

chill hela dagarna nu ;)

Ja det är verkligen chill nu på något sätt, dock har jag ändå haft häcken full..
Igår började jag städa ur lillstuga rejält-var med pappa till Tippen & sen hämtade enchelasge(?)- åt -städade mer- in till Filipstad och hälsa på johan snabbt och sen var dagen slut ;)

Idag STädat och bärut ut massa grejer från lillstuga- flyttat ner MINA saker & gjort det beboligt!- packat- ätit- tok stressat in till bolaget- sen vin och Idol mys med Natta & Emelie! =)

har det skönt här uppe nu så har inte hunnit sakna Göteborg och friheten spec mkt, men de kommer säkert till veckan då alla börja plugga och jobba igen och jag inte har något el nått att göra om dagarna! Alla tjatar på mig hela tiden "Hur känns det att flytta hem igen?", detta började dagen efter jag kom hem.. Svaret som ni säkert fattar är att jag har inte hunnit känna efter än, har bara vart hemma i ca 5 dar nu ^^

Nu ska jag bädda sängen så jag får sova.. är i stan nu hela helgen, och ska upp och klippa lite imorgon...
Godnatt!

Oh my, vad skön dag..

Bara massa chill, sovmorgon-sen frukost- förmiddagspromenad runt östervik- vila framför DHW avsnitt- Laga mat TILL HELA familjen- Klippa 4st och nu chill igen.. Go & Härlig dag!! =D

Imon städa och fixa i lillstuga som jag ska bo i!! Sen f-stad med grejer och ev Träffa Johan en stund =D
Nu toklängtar jag till Halloween, tror jag ska test makea mig ngn dag med inför fetsen hihi=P

Ciao*

Man kan ju göra så, men det är FEEEEELLLLLLLLL!

Blev ingen ögonshopping, åkte dit i sista butiken hehe :P
Det blev iaf ett par skor, bild kommer senare, man kunde tydligen inte ta deras bild och lägga in här så får la bli en annan dag istället! ;)

Syrran hittade massa Snyggt! Ge mej pengar säjer jag bra, hatar att inte ha jobb och inkomst!!
Nu blir de John Blund!
Go natt!






Ögonshoping i Karlstad to day..



Ego-pic = javisst!! haha ;)

Väntar på att mammsen ska komma hem sen blir det en tripp till Karlstad för födelsedags shoping för lillsyrran =P
Tror dock jag får hålla mig till ögonshoping bara, vill dock ha ett par skor med klack får se fall jag tar mej råd till de och om jag hittar ngt som faller mig i smak med vill säga... det tål att tänkas på iaf!

En sak jag reflekterat över nu efter utbildningen är att innan när jag sminkat mig själv och andra har det ALLTID varr lättast att sminka mig själv, men nu är det tvärsom jag får verkligen krup på mig själv när det är dags för mig att sminka mig själv haha.. ILLA! ;D

nä ha en great dag!!!

My day to day... ;D

Sitter hemma i soffan och kollar på hon mat Tina på fyran.. Fan de gör ju söt saker så man blir sjuk sugen på glass och allt möjligt Onyttigt!! Inte bra, ILLLA!!!!
Vill att klockan ska gå så jag får sätta mig i bilen och åka till f-stad och hämta hem syrran.. Är sjukt trött och klockan går på tok för segt!!!

Min dag idag har gått fort, frukost-plocka ur bilen alla mina saker- städa den lånade bilen- färga syrrans hår- hänga och packa upp ALLA mina kläder- käka- fixa lite i lillstugan för min inflytt!- köra tebaka bilen till ägaren- köpa frimärke- hälsa på mor på hennes jobb- handla mmm...
Så har haft saker att göra iaf!! =p

Imon blir det lite plock med mina grejer som ännu är oupp packade och sen när mor slutar blir det shoping i Karlstad.. Vill ha nya skor, men dock är man luspank!! =/


nä ta en tupplur en stund el en kopp te .. hm?..
ciao*

God Bye Göteborg!

Idag flyttar jag hem till urskogen i Rämmen, Värmland. Flyttar hem till mamma & pappa tills jag fått mig ett jobb och en inkomst... Ska söka massa jobb, vill helst till Karlstad och flytta dit är mitt mål.. Men fine ett jobb i Filipstad kan duga det med för en tid för hey, ett jobb 'är ett jobb! Men vill inte bo i en mindre stad än Karlstad iaf, filipstad/Lesjöfors är för litet, alla känner alla och det är jobbigt... Finns ingt som inte heller säger att jag kan flytta hit ner till Göteborg igen.. Jag flyttar dit jag får ett jobb helt enklet!!
Karlstad el Göteborg är det ULTIMATA iaf!!

JAg kommer sakna staden, friheten & Vännerna!
Spec Elin & Mickes place, Har haft en toppen höst med er, kommer bli tomt utan er nu!! Men ni flyttar ju snart till Dalarna igen så då blir det inte så långt att hälsa på! =D

Nej nu ska jag ringa mamma och höra vart dem är.. SÅ vi kommer hem någon gång ;)
Ciao



Vi Är ALLA M.U.A nu!! =D

Avlutningsfets/middagen.. Hela kvällen var toppen! Först fördrink hos Marie, sen käk på en tapasresturang och betyg utdelning.. Lyckan var STOR!!! Sen efter galej hos Bettan! och dock taxi hem då jag helt glömt bort att spårvagnarna som går hem till mig inte går mellan 22-04 under denna vecka men men.. Kvällen var LYCKAD ändå!
Har haft en härlig och skit kul tid, kommer sakna er alla! Vill INTE att detta ska vara slut REDAN!!!!!!!
Tack för en härlig tid!!!

Bilderna från vår avslutning:




Prov 4/4 !! Final dagen!!!

SIsta Dagen på HELA utbildningen! Gick dit med ett pirr i magen samt var lite sorgesen över att allt är slut efter detta moment...

dagens tema; Vår egna version av Ewa!


Prov 3/4

Dagsmakeup, Sotade ögon & makeup stores tidnings omslag....




Prov 2/4

Första praktiska provet men andra provet av fyra..
Först Kvällsmakeup sen 60tals inspererad modevisning:



Grattis till mig ;D

Wohoooo nu är jag klar Make Up Artist!!!!
Fick betyg o sånt igår på vår avslutningfest!!!
fast lite tråkigt är det ändå, jag har ju ändå varje vecka i 10veckors tid träffat de i klassen och lärarna och haft kul med smink! Kommer bli tomt och tråkigt nu framöver känner jag!
tack för en toppen tid!!! =D


Bilder från proven och avslutningen kommer!
Nu ska jag & Natasha ut och shopa!!
Seeeee ya!!!!



I Cant Give You Anyting...

Trallalla.. Just nu ÄLSKAR jag Miss Li och hennes låtar, de får mej på glatt och spralligt humör ;)

I Feeling sooo Gooooood!!!


Teoriprovetär av klarat.. Vissa frågar var si så dära, förstod inte riktigt vad som menades med allt i vissa frågeställningar.. De har lixom vändit ut och in och krånglat till ord och frågor tyckte jag ! haha
Men hör och häpna, det kändes faktikst BRA! Får jag inte godkänt då grinar jag, för inte alltid som jag tycker att ett prov som jag gjort känts så!! Hoppas hoppas iaf på ett godkänt betyg!!!
Nu har jag kikat igenom ALLA mina bilder under utbildningensgång.. Ska syka och plugga på årtalen tills imorgon!!! Har parktiskt prov då med årtalen..

Ikväll Kommer Natasha för 1 vecka hos mig! =D
Kommer bli såå bra så!!
Och sen när veckan är slut.... ja då flyttar jag hem till Rämmen igen.. Tragiskt!!
Men ska söka arslet av mig efter jobb framför allt i Karlstad och sen lite i Göteborg.. För här trivs jag faktikst super bra!! Men Helst Värmland nu!!! =D



En Helg Med Jennie!

Anlände på fredan, shoping, tackos mys, Fest hos Annah & Utgång till ROCKBAREN





Lördan: Shoping, lunch på stan, Mat mys hemma med lite spel, ELin kom för bi en stund<3 Sen Fest med B hos någon han kände =)



Söndag: Viknade av na vid Centarlen.. tack för en super rolig helg vännen!! =) <3


Måndag-torsdag

Look A Like:
Gustaf goes Alexander Rybak



Ullared med Sofia & Magnus? snabbt efter år =P




Fantasy- cirkus!

"Den Gode & Den Onde Clownen"




Me by Linn:



Lite spex med några ur klassen!


DragQueen




Asiatmakeup



Dekorativ Makeup
"Ögon i nacken? Nej jag har dem i Pannan"






Me by Sara :


Nu är det slut på alla Lektioner. Den sista vecka var SÅÅÅ himla kul och bra.. Vill INTE att det ska vara slut redan. 10 veckor går för fort!!! =S

Helgen den 9-11/ 10

Mat mys med Elin & Micke som sagt himla nice på fredan!
Lördan shoping med Elin gjorde ett fynd hihi, Lila convers kopior för en billig peng =P
SEn färga Sofia och käka innan det blev tapasparty i ett Kolletiv, bilderna får säga sitt ;)



avslutar där hahahah ;)

I´m a Live...

Sorry dålig uppdate men har inte haft tid, har häcken full just nu, det är skola, besök och sova som finns i mitt liv just nu, plus lite fest.. ska försöka få in lite bilder så ni får se allt roligt vi gjort i skolan nu.. Senaste tiden har det ENBART var SJUK ROLIGA saker vi gjort och fotat.. Nu till veckan är sista och prov veckan.. jag känner mig inte alls klar än =/ Tiden går för fort när man har ql!!
Kolla facebook där finns allt om ni inte orkar vänta! ;)

Nej nu är jennie klar, nu blir det shoping...
Ciao!


Har du ögon i nacken? nej jag har dem i pannan ;)

ett lite smakprov ;)

Hockey



I´m off för Hockey med Sofia, Helena & Anna mm ? kommer uppdate ikväll el imrgon om helgen mm, har haft FULLT UPP =P

Svart/vitt Foto

Först var vi inne och la en vardags makeup innan vi begav oss till en park för att foto o sminka ännu mer (kvälls makeup och freaky typ haha ) här är bilderna som jag sollat ur =)





Ge mig VÄRME!!!

Det är rått och kallt i luften ute, jag fryser nästan ihjäl inomhus känns det som! Detta är för EXTREMT kallt tycker jag och det värsta är att det kommer bli sååå mycket kallare för nu har vi ändå plusgrader här!
Nu sitter jag inomhus påpälsad med leggings, 2 PAR strumpor, stickattröjja, shal mm plus ett täcke över och ändå fryser jag! Och NEJ jag är INTE sjuk!!! Så vad ska detta bli, jag kommer tt frysa ihäl snart!!

Men jag ska snart röva mig bort till ELin & Micke för mat mys som sagt, men bara tanken får mig att rysa.. Fy att man verkligen måste ut i den kall luften! Men vad gör man inte för att få lite sällskap så här en fredag kväll med iaf Göteborgs underbaraste par!! =)
Men ett som är säkert jag kommer pälsa på mig ännu mera haha, vantar ,mössa kappa you name It!!! hehe =P

nä packa ihop och dra, måste stanna till vid affären och köpa GODIS!! =P

Mer värme TACK!!!!!!!



Tiden rusar....

Hinner inte lägga in bilderna idag från dagens makeup lektion, orkar inte heller riktigt.. Har sjuk många fina bilder som jag skulle vilja visa men måste retusera till dem lite så de får "min" tuch hehe ;) Så det skulle ta för lång tid att göra de nu..
Ska iväg till Elin & Micke ikväll för att käka lasange och bara ta det chill, I LIKE IT!! <3
Så nu har jag iaf tagit bort mitt smink från skolan och lagt på nytt, sen leta reda på sköna och inte alltför fula kläder att ha på sig ;)

Är SJUKT sugen på chilinötter, måste köpa!!! Mohhahhahaha .. Och de e ju inte chips så de får jag käka ;P




Färgfoto...

Färgfoto:
Moment 1: Först tar man bas + puder, ev shade & highlight, ut och knäpp några bilder.. Rätta till lite sen in och lägga på resten typ mascara & Rouche eftrsom det skulle vara en naturlig look idag, +  att jag tog lite skugga med i rosa &brunt.. sen ut och knäpp lite mer bilder och "rätta till tills man är nöjd...



Moment 2: Ta med tre produkter och dina arbetsverktyp för att göra en kvälls makeup ute!!
Vi gick till en park, fick 10 min att skapa kvällslooken (skulle ta kort under tiden för att se till att de blev bra) Var svin kallt!!!!!!



Moment 3:

Fick gå in igen sen ut igen, fick ta med två produkter och endast ett verktyg! Detta gav stooor ångest vill jag lova, vad menar Läraren nu lixom var min första tanke.. hm..
Men iaf tog med en svart kajal och rosaglittergloss..
fick tre min på oss i parken att skapa "highfashion"!


Oh my, vad skönt!!!!

Ny har jag röjt på rummet IGEN, jag fattar inte hur jag bär mej åt jämt!!! Det blir allti super duper stökigt hos mig efter en dag =S

Men en av orsakerna med de är att de så gott som ALLTID är kläder som ligger ÖVERALLT, är att jag inte har plats för allt i gaderoberna för att jag INTE har TILLRÄCKLIGT med galjar att hänga upp dem på och inga hyllor =/
Kan nog säga att ca 1/3 del av det jag har med mej ligger på en stol nu när allt som går är upp hängt.. hm.. måste skaffa fler galjar!!!!! ;)

Men nu är det fint, nybäddat (sen igår) Finns plats att gå på och har sorterat ut alla trasig strumpo!...
Ska hoppas in i duschen och sen kolla på Grey´s om inte min Rommie tagit tvn innan det!
Ciao*

Tomatsoppa & rostat bröd



Tomatsoppa alá Helena!
SKit god soppa som jag förälskat mig i!
Tomater, vitlöck, tomatkross och kryddor.. Samt fetaost! *mums*
SEn rostade jag bröd till ;)

Dagen har varit jätte bra.. Min trend har tre stilar i en en "Vardaglig, Fest & Glamuor"
Emmas trend får ni se lägnst ner sen... =)
När jag kom hem tuppade jag av i sängen i 2 timmar, och det var sjukt skönt dock missar jag nu min promenad *Suck* men jag får göra inomhus träning istället ;)
Nu sitter jag och käkar soppan och har börjat "tänka Fantasy" smink hehe...
ska städa sen och hänga in den rena tvätten med tror jag...

Jag längtar sjukt mycket nu till helgen, blir mat & vin med Elin & MIcke på fredag, Bingolotto på Söndag mm ;D



Min "Nya" Trend!













Min sminkbild & kollage nu den sista bilden... Min nya tränd var lite sminkvid ögon & fjädrar som man kan klistra på till bryn med ljus ton i rosa på kinder osv...

Vad tycks??
Kankse inte är helt nytt men det är nytt för mej! kom på det själv iaf =D

Smakprov...



Här är en lite bit av mitt smink kort..... ;) Kollaget får lov att vara klart med nu, så nu för skoljobbena vara klart för idag!!!

bild på moi från i Lördags! hahah ;P

Jag vill leva lite känner jag, fann!!! Jag vill ut och skaka rumpan och bara skratta så mycket som jag gjorde i helgen!! haha  Ge mig en sån helg SNART igen.. Och vad f-n ska jag hitta på till helgen??? =O

Ingen som vill hitta på något med mej då?? Annars får de lov att bli en vit & tråkig helg för mig =S

 

Nu ska jag fixa mej en kopp te och försöka varvaner lite!

 


20 tals makeup...

Idag blev en bra dag..
Frida vår lärare fyllde 30 år idag och bjöd på morotskaka & Bullar, var riktigt smarrigt! =P
Sen stod det som sagt 20 tals mkaeup idag på schemat, gick hyfsat bra... Roligta var de iaf..

vaxat bort brynen, målat nya, gjort ledsna ögon precis som igår fast idag med mer mörkare skuggor och en mer hjärtformad mun:





så blev jag:



Hata tidiga mornar!!!!

Jag är sjuk trött, det är mörkt och ruskigt ute, slängen lockar något enormt.. Och somnade för sent igår kväll så jag är död som en apa tror jag haha.. Allt jag vill är att krypa ner under täcket och sova 1-2 timmar till ;D

Men icke, skolan väntar med 20tal, hoppas det går bättre för mig idag! Bilder kommer ikväll om jag hinner som vanligt!

Pusss

Trender hit & trender dit....

Har sutti vid köksbordet och skissat på min "nya" trend en stund nu.. Börjar känna mej lite nöjd och inte alltför efter nu =P... Men som sagt jag har inte hängt med så mkt i mode världen förut så kan väl hoppas att de jag vill sätta trend med inte varit en förut.. ;D
Har suttit och skissat frisyrer, kläder och lite på skor själv.. för tyvärr har jag inte mina tidningar här och har inte råd att handla massa nu heller =/ men de blir nog helt okey sen hoppas jag ;)


Imon vankas det tvättid (ÄNTLIGEN) & ev Té mys med fröken Qvist om hon hinner ;D
Behöver ha råd och lite skvaller nu ;D hihi

Nu ger jag upp då mitt internet bara loggar ut mig hela tiden!
God natt!

30 tals makeup

Greta Garbo & Sofistikerat är nyckelorden..
Mån ser trött, ledsen ut med pytte munnar...
SVåra munnar att sminka tkr jag! Detta var inte riktigt min dag idag... =/



jag "misslyckades" med läpparna de ska vara mycket mindre och mer kantiga upptill..




Looking up...

Shit jag känner mig nästan lite vuxen nu haha... Sitter för en gångs skull i köket hemma i lägenheten vid köksbordet, det är första gången som jag gjort de när jag är själv hemma & inte har besök haha.. Åt tilloch med här ;)
Annars sitter jag vid tvn el inne hos mig...

Har suttit och skrivet ett prilimenärt matschema så jag vet vad som ska köpas osv och slipper ha ångest över vad som ska lagas till den sista tiden nu.. Det är fan dyrt att bo själv och bo här nere!
Idag är det exakt 21 dagar kvar här i Göteborg som jag "bor" här... Känner mig delad vid denna punkt nu.. Jag verkligen älskar tillvaron och livet här, men samtidigt saknar jag släkt & vänner i Värmland, det är detsutom inte heller spec långt upp till Dalarna om man skulle få för sig att åka dit och inte super extremt långt ner hit igen så värmland känns lite mer centralt för mig då kan jag hälsa på alla lite lättare...
Men här i Göteborg är allt innom räckhåll och har så många underbara vänner här med, lättare att göra saker om man får för sig det, de e bara att ta spårvagnen lixom ;) vill man köpa något speciellt el något som inte "alla! andra har så finns ju allt så gott som här mm..

Men blir hemflytt iaf, ångrar jag mig och får jobb då kommer jag ner tillbaka på momangen, det lovar jag er!! ;)
Måste bara se till att få jobb i Karlstad, för jag vill verkligen inte bo någon längre tid uppe i Rämmen, det kommer varke jag el min familj orka med i längden då jag kommer klättra på vägarna tillslut haha ;P
och vill helst inte heller bo i Filipstad om jag ska vara ärlig, det är lite för  litet faktikst, men hellre de än Lesjöfors iaf!!!!! ;)

nä disken väntar, städning, promenad och komma på en ny trend....
Ciao*


 

Har alltid ql med henne, tack för i helgen och du kommer klara allt ska du se, du kommer bli en skit  bra sjuksköterska ska du se!!! =D



En helg med fröken Ivars! =P

I Fredas anlände hon, vi fixade först hennes rödslingor hemma hos mig och fikade osv innan vi drog hem till Qvist/Frid för mat, spel och vin mys.. Var himla nice lärde mig spela chicago =P

Lördan bestod av Shoping, lunch, pubmys & sen Röjj med kollektivet bredvid, var riktigt trevligt! Hade ap roligt som alltid med Ivars & Qvist! =D

här kmr lite pic...



Jag vann !! =P








Vår lunch hehe ;D



Sov kvar hos Elin & Micke inatt och hade en aprolig morgon/förmiddag.. Länge sen jag skrattat så mycket som jag gjort idag/denna helg haha!
Måste upp till Dalarna i höst rätt snart känner jag! =D

nä nu ska jag kolla klart på ensam mamma söker innan de blir film och sängen!
Ciao*

Reklamdag!


Detta var min reklam..
Skulle vara en förvirrad kvinna som vaknat upp efter en av flera ute kvällar och inte mins vad som hänt.. här kommer lite bilder på henne, mig (hon sminkade mig) och resten av klassen...



Tröttare än Trötter i Snövit & de sju dvärgarna..

Shit vad har hänt med mej?? Jag är tröttRE än tröttast.. Vill inte gå upp på morgonen, halvsover och nickar till på både spårvagnen till skolan och under lektioner, däckar när jag kommit hem och vill inte vakna till liv rikgtigt inte ens efter en Nap.... Och somnar detsutom nästa på momangen..??
Något är fel, har vart så här ett par veckor nu =S


Idag var annars en bra dag förutom sömnen då ;)
I skolan så var det "sminkBild" vi tog ut el fram en bild som vi skulle sminka så nära på exakt som möjligt, här var det inget om hur modellen själv var i huden utan om hur bilden såg ut! Var skit KUL!!!!!




Detta är mitt verk ;D





RSS 2.0